Powerforum

Motor- og Tuningsforum for Garagefuskere og andet godtfolk!
Dato og tid er 18 nov 2018, 08:40

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 03 sep 2011, 08:39 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 jul 2003, 21:02
Indlæg: 115
Geografisk sted: Sydsjælland, Næstved
Hej Gutter,

Da jeg kom hjem fra arbejde igår stod min stakkels genbo's mor med hendes micra som pludselig taber tændingen.

Jeg kiggede selvfølgelig lidt på den og tjekkede først gnist med min tændingspistol... intet.

Så af med stikkene på tændingen og give dem lidt kontaktrens og rokke lidt med dem og så startede den og kørte. Derefter rensede jeg stikkene bedre og regnede med at det var løst. Det var det så ikke, da den havde kørt en tur og derefter stod i tomgang døde den pludselig igen og herefter gav den kun enkelte "skud" når man tørnede starteren.

Jeg mistænker tændingsmodul / spole for at være defekt, men jeg ved ikke rigtig hvordan sådan en er bestykket ud over at jeg kan se en rotor og vist nok også en skive og giver.

Er der nogen der tør byde ind på hvad problemet er og hvor meget / lidt man skal købe. Hun har ikke så mange penge og jeg har lovet at skifte det nødvendige hvis jeg fandt ud af hvad det var.

På forhånd tak

Nissan Micra 1996 (k11) 1.0 16v Motorkode: CG10DE

_________________
MVH Morten

Min Rekord: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=20206


Share on FacebookShare on TwitterShare on DiggShare on RedditShare on DeliciousShare on TechnoratiShare on TumblrShare on Google+
Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 04 sep 2011, 10:31 
Offline
Senior Medlem

Tilmeldt: 19 sep 2009, 18:54
Indlæg: 483
Lyder præcis som fejl på tændingsmodul. De virker fint når de er kolde, men når de bliver varme giver de op.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 04 sep 2011, 12:25 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 jul 2003, 21:02
Indlæg: 115
Geografisk sted: Sydsjælland, Næstved
TB206HDI skrev:
Lyder præcis som fejl på tændingsmodul. De virker fint når de er kolde, men når de bliver varme giver de op.


Tak, det var også min teori.

Så er spørgsmålet bar hvor meget / lidt der skal skiftes og hvordan det skilles.

Er der nogen der præcis ved det eller skal jeg ud og forsøge og skille det ad ?

_________________
MVH Morten

Min Rekord: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=20206


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 04 sep 2011, 16:04 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 jul 2003, 21:02
Indlæg: 115
Geografisk sted: Sydsjælland, Næstved
nå, nu har jeg skildt skidtet ad og bestiller et nyt tændningsmodul, så må vi håbe den kører !

_________________
MVH Morten

Min Rekord: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=20206


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 sep 2011, 15:52 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 jul 2003, 21:02
Indlæg: 115
Geografisk sted: Sydsjælland, Næstved
Lige en update..

Nissan og mekonomen m.fl. kunne kun levere en komplet strømfordeler.

Nissan original: 3000 + moms
Nissan uoriginal 2900 incl moms.

Det var lige lidt i overkanten så jeg røg på ebay og tog et sensor/effekttrin hjem fra england for 450 incl porto.

Monteret og testet og nu kører den normalt igen og "mormor" er glad for sin micra igen :grin:

_________________
MVH Morten

Min Rekord: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=20206


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team