Powerforum

Motor- og Tuningsforum for Garagefuskere og andet godtfolk!
Dato og tid er 17 nov 2018, 10:44

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 9 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 14 jul 2014, 10:37 
Offline

Tilmeldt: 13 jul 2014, 07:05
Indlæg: 9
Hej venner. Jeg fik for nogle måneder siden chippet min passat 3bg 74kw 101hk.. Da den blev chippet viste luftmængdemåleren fejl på computeren.. fejlen forsvandt så igen underligt nok men vi kom frem til det nok var fordi den ikke var taget fra, da den fem min før fik bell add i indsugningen.. jeg har så lige læst at andre der har samme bil og motor som mig uden problemer kører 200kmt på toppen. Kan det passe.? Min snegler sig op på 180 og vil så ikke mere.. jeg vil da mene at når den er chippet til 136hk at den skulle gå bedre mod toppen. Kan det være at selv om luftmængdemåleren ikke melder fejl og bilen ellers kører godt, at luftmængdemåleren er lidt træt og skal skiftes. Skal siges at jeg synes den wr kvik nok i optræk ellers, men har selvfølgelig heller ikke noget at sammenligne med.
håber en kan hjælpe. . [SMILING FACE WITH SMILING EYES]


Share on FacebookShare on TwitterShare on DiggShare on RedditShare on DeliciousShare on TechnoratiShare on TumblrShare on Google+
Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 jul 2014, 12:37 
Offline
Admin
Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: 15 sep 2003, 12:17
Indlæg: 2081
Geografisk sted: Borup
Er det speedometervisning eller hvordan? Kører du med original dækstørrelse?

_________________
Billede
John Sahl Hjælp til import = http://www.autohenter.dk
Billede Billede Billede Billede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 jul 2014, 12:42 
Offline

Tilmeldt: 13 jul 2014, 07:05
Indlæg: 9
Det er 19" men men meget små dæk så rulle diameteren er det samme som når jeg kører med mine originale 16" vinterhjul.. på gps siger den at jeg kører 9km langsommere endnu. Når jeg køre 140kmt kører jeg på forskellige gpser 131kmt


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 jul 2014, 12:43 
Offline

Tilmeldt: 13 jul 2014, 07:05
Indlæg: 9
Den er bare rigtig langsom efter 150kmt og det burde den ikke være med en chipning til 136hk


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 jul 2014, 13:49 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 26 jul 2005, 02:55
Indlæg: 240
Geografisk sted: kalundborg
det kan sagtens være luftmassemåleren eller manglende ladetryk - begge dele kan kontrolleres med tester og parameter måling.. men luftmassemålere er altså en sliddel :)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 jul 2014, 20:45 
Offline
Senior Medlem

Tilmeldt: 19 sep 2009, 18:54
Indlæg: 483
Prøv lige at smid målingen på de 136Hk op..


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 jul 2014, 22:33 
Offline

Tilmeldt: 13 jul 2014, 07:05
Indlæg: 9
Okay jeg har aftalt med en gut at vi smider computeren til en af dagene for at se tallene.. hvad skal jeg se efter ved ladetryk og på luftmassemåleren?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 15 jul 2014, 16:55 
Offline
Senior Medlem

Tilmeldt: 19 sep 2009, 18:54
Indlæg: 483
Prøv lige at smid den måling op med de 136hk..


Top
 Profil  
 
Indlæg: 16 jul 2014, 17:01 
Offline
Mester Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 19 dec 2003, 13:34
Indlæg: 732
Geografisk sted: Malmö
Hvad er forskellen på din nuværende dækbredde og den originale..
Rullemodstand betyder mere end man skulle tro..

_________________
Smøring er ALT!

"Anything that is complex is useless, and everything that is useful is simple."

- Mikhail Timofeevich Kalashnikov


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 9 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 9 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team